Hobotalk - Homesick for Nowhere (2007)

Folk / Rock
Label: Glitterhouse

1. Homesick (Part 1) (0:40)
  2. These Times Sure Could Break Your Heart (2:57)
  3. How It Is (3:03)
  4. Dream On (3:49)
  5. Homesick (Part 2) (0:32)
  6. Settin Fire to Flame (4:03)
  7. Fallin for You Again (3:40)
  8. People Keep On (4:34)
  9. Homesick (Part 3) (0:35)
  10. Between the Graveyard and Your Door (3:06)
  11. Life Looks Better (4:20)
  12. Doesn't Life Go On (3:39)
  13. Homesick (Part 4) (0:12)
  14. Me Myself (3:42)
  15. Today (4:18)
  16. Homesick (Part 5) (0:21)
  17. Don't Say Goodbye (4:01)
avatar van muziekobsessie
Fans van Tim Hardin opgelet, hier is de enige echte reincarnatie uit schotland!!
Het lijkt erop dat Nederland met echte mooie muziek niet meer meedoet en alleen maar achter de next big thing uit engeland aan holt. Helaas worden de pareltjes zoals deze daardoor totaal over het hoofd gezien. jongens wat een ongelofelijk mooie plaat is dit. Stuk voor stuk klassiekers, maar vooral -Dream on- kippevel al over de place. De nummers zijn bijna allemaal 3 kwartsmaten, waar ik altijd al een zwak voor heb gehad. En wat een originele teksten, Life looks better lookin' at it through you bijvoorbeeld. Alles heel minimaal geproduceerd met her en der subtiele piano deuntjes en strijkers. Echt een troubedour plaat zoals ze aleen eind jaren 60 werden gemaakt. Als talent een naam zou hebben dan is dat Hobotalk. geloof me de volgende plaat kent iedereen het, daar durf ik alles om te verwedden

MOOCH
Echt ongelofelijk dat niemand zo'n prachtig mooie plaat als deze niet kent. Best you never heard of ever!!!!! En de productie echt super, heel subtiel voilen en her en der piano. Genieten

avatar van Noki
Er staan enkele mooie nummers op..... En die Homesick partjes smaken mij niet zo. Ik vrees dat het de weg naar de CD-speler niet veel zal vinden.