The Breeders - Title TK (2002)

Label: Elektra

6. Son of Three (2:09)
  7. Put on a Side (2:58)
  8. Full on Idle (2:37)
  9. Sinister Foxx (4:15)
  10. Forced to Drive (3:03)
  11. T and T (1:56)
  12. Huffer (2:08)
avatar van Doc
Doc
Prima plaat. Wel iets minder dan de vorige twee, maar nog steeds erg goed te pruimen. Ik begrijp alleen niet zo goed waarom ze er een andere versie van "Full on Idle" op hebben gezet. Die hadden ze met the Amps al een keer op plaat staan. Misschien gebrek aan inspiratie ofzo.....

avatar van starbright boy
Doc schreef:

Ik zie Kim Deal er eerlijk gezegd wel voor aan dat ze gewoon vergeten was dat het op de plaat van The Amps stond.

avatar van rtm
rtm
Fantastische plaat! Heerlijke mix van melancholie, chaos en energie

Standout trax:

Son of Three
Full on Idle
Sinister Foxx
Forced to Drive

En inderdaad voor de tweede maal "Full on Idle' maar in een stevigere versie dan 'The Amps'

vanson
Wat is 'Off you' toch een ge-wel-dig nummer!
De drive ten tijde van 'Pod' is nooit meer teruggekomen, maar in dit nummer hoor ik toch weer even dat briljante dat La Deal ooit had, dat onaantastbare in al haar kwetsbaarheid.

avatar van raymondkeuters
Ik ben m’n hele cd-verzameling aan het herbeluisteren en ben bij Title TK beland. Ik snap de lage waardering niet zo. Lekker album met best een aantal pareltjes