Felt - Me and a Monkey on the Moon (1989)

Label: Cherry Red

1. I Can't Make Love to You Anymore (4:35)
  2. Mobile Shack (3:29)
  3. Free (4:17)
  4. Budgie Jacket (3:30)
  5. Cartoon Sky (2:37)
  6. New Day Dawning (6:34)
  7. Down an August Path (4:49)
  8. Never Let You Go (2:52)
  9. She Deals in Crosses (3:02)
  10. Get Out of My Mirror (2:32)
tondeman
Indie pop via singer songwriter, obscuro, cocktail country, classic rock . Van alles wat. Wat 't ook is, (het is indie pop), de man kan zeker een onderhoudend liedje schrijven. Het soort kleurrijke, ''het regent maar de zon schijnt'' pop. Muziek met een zekere diepte maar toch niet ''moeillijk'' of iets van dien aard. Gewoon iets waarvan je blij wordt als je het eenmaal vindt. In ieder geval, als relatieve Felt-leek is dit met stip m'n favoriete plaat van ze (hem).

De solo in ''Walking Along the Sun'' somt voor mij de hele plaat op. Een solo bij dit soort muziek... onconventioneel... En toch ook zeer conventioneel op het zelffde moment.

avatar van johan de witt
Prachtige laatste plaat van Felt, geproduceerd door Adrian Borland.
Beetje country-feel, en die prachtige solo is van New Day Dawning, heerlijk inderdaad

avatar van luigifort
Lawrence + Adrian...t kan niet veel beter he