Backyard Babies - Backyard Babies (2008)

Zweden
Label: Spinefarm

1. Fuck Off and Die (3:45)
  2. Degenerated (3:36)
  3. Come Undone (3:40)
  4. Drool (3:23)
  5. Abandon (4:18)
  6. Voodoo Love Bow (3:21)
  7. Idiots (3:04)
  8. The Ship (3:06)
  9. Nomadic (3:47)
  10. Back on the Juice (3:33)
  11. Where Were You (3:15)
  12. Zoe Is a Weirdo (1:53)
  13. Saved by the Bell (3:54)
avatar van evil23
Sterke plaat van :Backyard Babies.Absolute highlight van de cd is de track:The Ship maar er is nog veel meer moois op te vinden.

avatar van andnino
Vind 'm net wat té. Net iets te gladjes geproduceerd, en iets te vaak voorspelbaar. Die afsluitende ballad had ook wel weggelaten mogen worden. Staan wel goede nummers op, maar krijg er door die productie niet echt het 'garage' gevoel bij.

avatar van Mr. B
Begin bij 3,5, helemaal niet slecht dit. Eerste nummer doet me niet zo veel, maar als de plaat vordert wordt die beter. Al lijken de nummers 8, 9 en 10 wel erg veel op Social D. Toch erg lekker om naar te luisteren. Ook de ballad zou het goed hebben gedaan op een album van de rockers uit Orange County.

Maar beter goed gejat dan slecht verzonnen.