Gore - Wrede (1988)

Alternatieve titel: The Cruel Peace

Label: Megadisc

1. The Breeding - Liefde (14:50)
  2. A Cruel Piece - Wrede (16:01)
  3. Garden of Evil - het Bos (24:50)
  4. Death Has Come - de Dood (14:50)
yorgos.dalman
Lang geleden op instinct aangeschaft. Curieus item. Helaas lang geleden ook weer kwijtgeraakt. Wat was dit? Instrumentaal... gitaarsounds... The cruel peace...

In het boekje een opmerkelijk stukje proza, meen ik me te herinneren. Moet hier toch nog eens achterheen gaan - maar waar te zoeken?

avatar van joxxah
Een jaar of 17 geleden heb ik de CD eens beluisterd in een platenzaak in Amsterdam (?), en kon er toen helemaal niks mee.

Ruim 10 jaar later op aanraden van een vriend toch maar de LP gekocht bij (hoe kan het ook anders), Sounds in Venlo.
Thuisgekomen waren alle elementen perfect. Een herfstzonnetje dat door de bamboe vitrages schijnt, en een middagje met niks anders te doen dan op de bank hangen.

En dan valt het kwartje....