Cemetery Rapist - Your Daughters Twat Filled with My Cock (2007)

Label: Fuck the Ass

1. Crackwhore Cunt Carving (1:39)
  2. LSD Flesh Feast (1:37)
  3. I Want Your Cunt (1:53)
  4. Your Face Covered in My Ejaculation (1:06)
  5. Infant Bred for Incest (1:34)
  6. Kiddie Twat (1:40)
  7. Granny Panty Snatcher (1:44)
  8. My Cock Engulfed in Carnage (1:11)
  9. Facebreaker (1:38)
  10. Her Pussy Bleeding Semen (1:22)
  11. Tempted with Candy and Fucked in the Ass (1:25)
  12. Cum Stuffed and Rag Gagged (2:07)
  13. Dick Sucking Daughters for Cornfield Fun (1:45)
  14. Retarded Rectum Ripper (1:39)
Ozric Spacefolk
Ziekelijk. Eénmansbandje en die vent zingt als een krekel. De kinderporno-grapjes zijn niet om te lachen. En ik hoop dat een echt metalhead deze vent eens flink de grond in stampt.

avatar van Kos
Kos
Beetje jammer, dit.

Ozric Spacefolk
Grindcore gaat wel vaker om verkrachtingen en moord. Maar dit is een stap te ver.

avatar van Eddie
Nee dit gaat zelfs Eddie iets te ver, en mijn grenzen liggen ver.

avatar van bennerd
Waarom gaat iedereen nu zo plots struikelen? Mocht die knul menen wat hij in zijn teksten schrijft, dan zou ik het snappen, maar het is pure fictie.

Let op, ik heb ook mijn grenzen, maar dan heb ik het over het feit dat ik niets moet hebben van nazi- of extreemrechtse bands. Cemetary Rapist is gewoon shockeren om te shockeren, enkel en alleen om te shockeren bij het shockeren. De kwaliteit van het werk even buiten beschouwing gelaten.

Ozric Spacefolk
Heb je het weleens gehoord? Het is nog slecht ook....

Maar sorry, kinderporno teksten, gemeend of niet, kan echt gewoon niet....

avatar van bennerd
Neen, nog niet gehoord, maar ik verwacht er ook niet veel van

En ach, het is maar waar de grenzen liggen. Rompeprop heeft het ook over schijten in de mond van baby's en Anal Cunt vindt Hitler ook een gevoelige jongen, maar zo lang het over fictief shockeren om te shockeren gaat heb ik er niet echt een probleem mee. Van bands als Ländser of een rapper als X-Raided walg ik dan wel weer. Het is maar waar je grens ligt.