Annie Haslam - Annie in Wonderland (1977)

Rock / Folk
Label: Sire

1. Introlise / If I Were Made of Music (4:47)
  2. I Never Believed in Love (3:39)
  3. If I Loved You (4:39)
  4. Hunioco (7:33)
  5. Rockalise (6:09)
  6. Nature Boy (4:56)
  7. Inside My Life (4:51)
  8. Going Home (5:03)
avatar van Brunniepoo
Curieus solo-album van de zangeres van Renaissance. Annie Haslam heeft mijns inziens een van de beste stemmen in de muziekwereld, dus daarmee kan in ieder geval weinig mis gaan (hoewel: Rockalise), maar muzikaal is het allemaal wat minder interessant dan Renaissance.

Mijn exemplaar bevat overigens een cover van Flowers in the Rain van The Move, de band van Roy Wood, die hier tekent voor nog eens drie composities, veel instrumenten en de productie. In zekere zin is het dus eigenlijk net zo veel zijn plaat als die van Annie Haslam.

avatar van Red Rooster
En Going home is gebaseerd op het Largo uit Symfonie nr.9 ('Uit de Nieuwe Wereld'). Hiervoor tekent Antonín Dvoƙák.