Derringer - Sweet Evil (1977)

Label: Blue Sky

1. Don't Stop Loving Me (4:49)
  2. Sittin' by the Pool (4:45)
  3. Keep on Makin' Love (3:22)
  4. One Eyed Jack (4:42)
  5. Let's Make It (3:34)
  6. Sweet Evil (6:50)
  7. Drivin' Sideways (4:48)
  8. I Didn't Ask to Be Born (3:40)
avatar van gewe
zwaar onderschatte plaat...dit is rock zo het hoort te klinken luister maar eens naar sitting by the pool of sweet evil ook anno 2014 een must voor de ware ROCKliefhebber!!

Yep

avatar van E-Clect-Eddy
Jammer dan dat die niet op Spotify of Deezer staat, had em graag geluisterd.

avatar van Arjan Hut
Kick ass heavy blues rock, kun je zo naast Makin' Magic van Pat Travers en Let there be rock van AC/DC leggen.

avatar van gaucho
Stomende ouderwetse hardrockplaat, vrijwel zonder rustpunten. En dat laatste is het enige dat me een beetje gaat tegenstaan. Het beukt maar door, op een vrij eentonige manier. Toch wel een lekkere plaat. Die overigens op naam staat van de band Derringer. Natuurlijk is Rick de man van de solo's, maar zijn voornaam prijkt noch op de hoes noch op het label, tenminste niet als artiestennaam. Ik zal een correctie laten doorvoeren.