Blood Duster - Cunt (2001)

Australiƫ
Label: Relapse

1. We Are the Word Police (1:13)
  2. Big Fat Arse (1:28)
  3. Another Slack Arsed Aussie Band (1:20)
  4. Porn Store Stiffi (1:31)
  5. Pissing Contest (1:00)
  6. I Just Finished Sucking Off Metalheads in the Men's Urinals (0:37)
  7. Hoochie Mumma (1:31)
  8. I Love It When Joe Pesci Swears (0:53)
  9. Stock Takin' (0:39)
  10. Let's All Fuck (0:16)
  11. A Track Suit Is Not Appropriate Metal Apparel (0:29)
  12. The Corpse Song (2:17)
  13. Fuck You Scene Boy (0:17)
  14. Is Killing Clones Illegal? (1:04)
  15. Don't Call Me Homeboy Ya' Cunt (1:12)
  16. Spefeven (0:49)
  17. The Object Is to Shift Some Units (0:57)
  18. Sweet Meat (5:10)
  19. Dis-Organ-Ized (5:09)
DutchViking
Afgaande op wat ik van dit album ken (2 nummers), lijkt me dit een leuk plaatje. Moet ik dan toch eens gaan tjekken

avatar van Hemdale
Ja, aanrader. Lekkere aussie grind

DutchViking
Ik zal er eens achter aan gaan, ik ken nu alleen de laatste twee tracks. Leuke titels/songteksten trouwens. Enigszins puberaal misschien, maar op de een of andere manier soms toch ook wel weer grappig

avatar van B.Robertson
100% Grinding Death Rock zo noemen ze het zelf. Leuke band dit. Grindcore met stonerrock. Teksten zijn enigszins verstaanbaar. Composities zijn goed te volgen en de nodige vulgaire humor ontbreekt niet. Het enige minpunt is dat ze de laatste 2 nummers behoorlijk rekken met wat saaie feedback geluiden.