Jerry Lee Lewis - Keeps Rockin' (1978)

Label: Mercury

1. I'll Find It Where I Can (2:44)
  2. Don't Let the Stars Get in Your Eyes (2:44)
  3. Sweet Little Sixteen (2:11)
  4. Last Cheater's Waltz (2:35)
  5. Wild and Wooly Ways (3:10)
  6. Blue Suede Shoes (3:09)
  7. I Hate You (2:09)
  8. Arkansas Seesaw (3:12)
  9. Lucille (1:58)
  10. Pee Wee's Place (3:21)
  11. Before the Night Is Over (2:57)
avatar van AOVV
De laatste plaat van Jerry Lee in de Mercury-stal, en het is een driftige. Zoals de titel reeds suggereert, is deze plaat wat meer georiënteerd op rock 'n roll dan country. Sweet Little Sixteen, Blue Suede Shoes en Lucille zijn wellicht de bekendste songs, en The Killer brengt ze gewoon goed, al hoor de versies van respectievelijk Chuck Berry, Elvis Presley en Little Richard liever. Bij hen klinkt het echt alsof ze één zijn met de song, bij Jerry Lee is die cohesie wat minder.

Maar goed, een aangename plaat om naar te luisteren, dus mij hoor je niet klagen!

3,5 sterren