Guys 'N' Dolls - The Singles (2001)

Label: BR

1. There's a Whole Lot of Loving (3:00)
  2. Let's All Get Together (2:52)
  3. Here I Go Again (3:03)
  4. You Don't Have to Say You Love Me (2:50)
  5. Stoney Ground (2:43)
  6. Killing Me Softly with His Song (3:15)
  7. (Last Night) I Didn't Get to Sleep at All (3:00)
  8. If Only for the Good Times (3:15)
  9. Don't Pull Your Love (2:40)
  10. You're My World (3:13)
  11. Let's Make Love (3:40)
  12. Never an Everyday Thing (3:01)
  13. Love Train (2:52)
  14. Mamacita (3:00)
  15. Angel of the Morning (3:18)
  16. Only Loving Does It (2:55)
  17. Something's Gotten Hold of My Heart (3:25)
  18. How Do You Mend a Broken Heart (3:02)
  19. Our Song (3:15)
  20. Love Lost in a Day (3:42)
  21. Starship of Love (4:07)
  22. I Got the Fire in Me (3:17)
  23. Broken Dreams (4:08)
  24. I Heard It on the Radio (3:37)
Britse tegenhanger van ABBA. Ken eigenlijk maar een handjevol van deze compilatie, waarbij You're my world and Whole lot of Loving volgens mij de grootste hits waren. Ze begonnen met hun 6en en uiteindelijk gingen Dominic Grant and Julie Forsyth als duo verder. Geloof dat de 1 van de eerste afvallers jaren later het songfestival won met Bucks Fizz.

avatar van titan
titan (crew)
Volgens mij gingen de eerste 2 afvallers verder als duo onder de naam Dollar.

avatar van Kos
Kos
Ze zien er ook al 30 jaar hetzelfde uit.

Das voor Julie Forsythe best een compliment denk ik.

titan schreef:

Volgens mij gingen de eerste 2 afvallers verder als duo onder de naam Dollar.

Klopt ook, en David Van Day ging na Dollar dus verder in Bucks Fizz.

Pieter Paal
Dit is niet helemaal mijn ding, maar ik moet toegeven dat ik die stem van Dominic Grant fantastisch vind. Klinkt lekker Scott Walker achtig.

Pieter Paal
Aardige verzamelaar, alleen jammer dat de hits 'Waterloo' en 'Making your mind up' er niet op staan.

avatar van kaztor
Hier kan ik me een paar liedjes van herinneren: There's A Whole Lotta Loving, You're My World en Broken Dreams.
Dat klonk allemaal behoorlijk gezapig en saai, naar ik me herinner.

Jongens en poppetjes...

avatar van LucM
De meeste nummers van deze Britse tegenhanger van Abba ken ik nog en sommigen werden een grote hit destijds maar ik vind het toch wat te gezapig klinken, al hebben Dominic Grant en Julie Forsyth wel een goede stem. Bovendien bestaat hun repertoire voornamelijk uit covers.

avatar van Hans Brouwer
Op de hoes zie ik twee Guys en twee Dolls . Ze waren vroeger toch met z'n zessen, drie Guys, drie Dolls . Ik ken drie nummers van dit Britse gezelschap te weten: "There's a Whole Lot of Loving", "You Don't Have to Say You Love Me" en "You're My World". Ik vond dat niet slecht. Van die blonde Doll raakte ik altijd enigszins erotisch opgewonden . Eigenlijk jammer dat die Dominic Grant haar echtgenoot was. Ik had met Julie Forsyth tenminste best wel eens een beschuitje willen eten .

avatar van LucM
Ze waren inderdaad eerst met hun zessen maar Dominic Grant and Julie Forsyth stapten uit de band en gingen als duo verder.
"There's a Whole Lot of Loving" kan ik nog enigszins waarderen maar de meeste andere nummers (covers) vind ik nu toch vrij klef klinken, dit in tegenstelling tot de nummers van Abba (hun inspirators).