Carl Craig - The Album Formerly Known As (2005)

1 stem

Electronic
Label: Rush Hour

1. Technology [Version] (6:54)
  2. They Were [Version] (4:54)
  3. Mind of a Machine [Version] (6:56)
  4. Science Fiction [Version] (5:40)
  5. One Day Soon [Version] (6:33)
  6. Landcruising [Version] (6:13)
  7. Einbahn [Version] (4:51)
  8. Home Entertainment [Version] (5:44)
  9. Sparkle (5:03)
  10. A Wonderful Life [Version] (6:55)
  11. Technoloambient [Max Dub] (5:44)
  12. Home Enterambient [Caya Dub] (5:40)
Carl Craig uit Nederland? Dat lijkt me niet juist. Zo te zien allemaal edits van oudere knallers, ken deze niet...

avatar van GrafGantz
Nederlands label, vandaar de verwarring. Zal toegevoegd zijn terwijl met een schuin oog kijkend naar discogs, daar staat bij de cd versie "Netherlands" vermeldt. Kan wat mij betreft aangepast worden naar VS, zal wel even een correctie indienen.

avatar van John Doe
Het album is formerly known als ''Landcruising''. Vond deze edits niet beter overigens op een enkele track na. Wel een leuk idee, niet bijzonder qua uitvoering.