menu

Dear Euphoria - Dear Euphoria (2008)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Zweden
Pop
Label: Stereo Test Kit

  1. Snow (2:29)
  2. Something Great (3:41)
  3. Falling Behind (2:55)
  4. Oh, the Softness (4:33)
  5. Able (3:28)
  6. If I Had the Voice (2:07)
  7. Awaiting (5:35)
  8. Glorious Laughter (4:14)
  9. Naked Before You (4:19)
  10. Not Meant to Have It (3:51)
  11. Love Will Make Us Grand (3:04)
totale tijdsduur: 40:16
zoeken in:
avatar van The Scientist
Vrolijke popliedjes met een hoge, af en toe iets te gladde stem.. Maar in mijn huidige stemming kan ik me er prima mee vermaken.. Kan me voorstellen dat ik het in andere stemmingen verschrikkelijk zou vinden.

4,0
Dear Euphoria is het alter ego van Elina Johansson, een Zweedse zangers. Het is geproduceerd door Sven Johansson. Waar lijkt het op ? Een aantal namen komt boven : Kate Bush, Tori Amos , maar ook Jane Sibery en Tiny Vipers. Elina zelf speelt piano en synths. Sven, gitaar ,bass en synths.
Ondanks de al genoemde namen klinkt het meer dan 'net als'. Elina heeft echt een eigen geluid. Het zit tegen de folk aan, maar dan redelijk melancholisch, heeft ook iets neo klassieks in zich. Sferiche muziek, die geen moment verveelt. Natuurlijk moet je er van houden. Als je allergisch bent voor hoge stem met piano, dan wordt het een hele zit. Maar in deze stijl is het een prima album.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:44 uur

geplaatst: vandaag om 21:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.