An Cafe - Amedama Rock (2005)

1 stem

6. Pairing
  7. Takaido
avatar van MDV
MDV
An Cafe is waarschijnlijk de meest imbeciele rockband ter wereld. Op dit eerste album is duidelijk te horen dat de bandleden geen flauw idee hebben waar ze mee bezig zijn en maar wat aankloten, waarschijnlijk hadden ze het te druk met shoppen in Harajuku om serieus aan een muziekalbum te werken. Wat ik bedoel: geschreeuw afgewisseld door donald-duck geluiden met een vrolijk punkriffje op de achtergrond, dat is toch... Best briljant eigenlijk.

Of het opzettelijk is of niet zou ik bij God niet weten maar An Cafe zet hier een hilarische parodie op zichzelf en de hele visual kei scene neer. Amedama Rock mist helaas wel de goede nummers die zijn opvolger, Shikisai Moment, wel heeft. Deze EP is vooral debiel en niet veel anders,en dat is in dit geval best vermakelijk.