LoDeck & Omega One - Postcards from the Third Rock (2008)

Rusland / Verenigde Staten
Label: Johnny23

1. Postcards from the Third Rock
  2. No Rims
  3. On a Path
  4. A Day in the Triangle
  5. Other Worlds (Interlude)
  6. Wipe Out Zone

14. Titanium

met MarQ Spekt en Karniege

15. Postcards from the Third Rock [Remix]
avatar van Rhythm & Poetry
Dit is wel een redelijk album geworden, maar echt enthousiast ben ik er niet over. Vind de rapper (LoDeck) niet zo'n hele mooie flow hebben en de producties (Omega One) zijn wat aan de wisselvallige kant. Omega One kan veel beter dan wat hij hier laat zien. A Day in the Triangle, Still Cambodia en The Safari vind ik goede tracks.

avatar van Osiris Apis
Ik vind de productie van Omega One op dit album erg goed. LoDeck heeft een best aparte stem en stijl. Best uniek, beetje vergelijk met Aesop Rock maar dan grappiger en gekker.

Rene1979
Ik vind dit juist een heerlijk lbum reden genoeg geweest om te bestellen...

ManMonster
Ik heb em ook maar besteld, ben benieuwd, heb zo'n remix cd met Omega One en dat is vrij dope! Wat ik hier reeds van gehoord heb ook, dus ik verwacht er eigenlijk vrij veel van.

ManMonster
Alles aan dit album vind ik geslaagd! Van de artwork tot de teksten, vette shit!

Rene1979
Ga hem snel weer eens luisteren heb dit dingetje origineel altijd leuk om weer eens erbij te pakken.

Rusland?

Ja Lodeck is een Rus

Dat is ongeveer net zo logisch als bij een Queen album 'Zanzibar' zetten...