Butta Verses - Reality BV (2008)

Label: Domination

16. Amazing Grace
  17. If I Die

met Lucian

avatar van jelmer19
Een nummer met CL Smooth.
Die leeft dus ook nog!

avatar van Osiris Apis
Deze gast had ik live gezien op Splash Winter edition. Grappige mc. Hij straalde veel plezier uit.

avatar van Rhythm & Poetry
Zeer vermakelijke rapper, niet de beste maar dat zal hij zichzelf ook wel beseffen. Niet de beste lyricist, niet de beste flow maar wel veel energie en plezier in zijn raps. De goede producties op dit album heeft hij dan ook meer dan verdiend. Hoogtepunten zijn de productie van Marco Polo op Not Fun, de sterke bijdrage van CL Smooth en de track Backpacker. Maar daarnaast is er ook nog meer dan genoeg te genieten op Reality BV.

avatar van Osiris Apis
Met de eerste 5 nummers begint het album heel sterk. Ook goed om te zien dat Kurious weer wat van zich laat horen. (Binnenkort toch een nieuw album van hem?)
Maar helaas is het niveau van de rest van het album over het algemeen wat minder.
'Not Fun' vind ik een tegenvallende productie van Marco Polo.