.calibre - Kill the Logo (2002)

Belgiƫ

8. The Rapist (3:23)
  9. The Load Off (2:52)
  10. Imposter (3:54)
  11. Complex (4:52)
  12. Home of Titans (6:09)
avatar van Facedown
Vroeger één van mijn lievelingsbands, nu een beetje geminderd, maar nog altijd grote klasse dit album!

avatar van Sammy
Inderdaad een sterk album. Klinkt een beetje als Lost Prophets in hun begin periode (fakesoundofprogress). Jammergenoeg is het album redelijk onevenwichtig, waardoor het niet de hele speelduur blijft boeien. 3.5*

avatar van moedermaria91
Ik vind echt niets van deze mannen..

Bangelijk album, misschien ook wel deels jeugdsentiment. Helaas ben ik al jaren op zoek, maar kan het nergens vinden... Iemand idee?

avatar van Facedown
fredericrousseau schreef:

Ik zie het album soms nog liggen in wat meer gespecialiseerde platenzaken in Belgie. Bv. Metalzone of Topdisc.
Gelukkig heb ik het album tijdens de eerste dagen na de release gekocht.

Gelukzak... Daar eens een kijkje nemen! Bedankt!

avatar van Desert
Blijft een steengoed album zelfs 16 jaar na zijn release. Jammer dat er van hen niet meer werk het licht heeft mogen zien.

Het drumpatroon en de gitaarsolo in Complex vind ik geweldig.

avatar van CWTAB
Redelijk late post maar de band heeft een doorstart genomen (zanger & gitarist) onder nieuwe bandnaam Killthelogo met de nieuwe cd Reset, live spelen ze gelukkig nog enkele Calibre nummers...

Ik heb deze cd echt kapot gedraaid, een Belgische band die veel groter had moeten zijn.. hopelijk slaat de vlam nu toch aan