32 Ohm - Leidenschaft (2008)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Leidenschaft (3:46)
  2. Munich Machine (5:39)
  3. Shameless (3:52)
  4. 4AM (6:01)
avatar van reptile71
In zijn geheel te beluisteren op hun site. In principe kan iedereen dus stemmen / er over schrijven.

avatar van Mjuman
Heb driemaal geluisterd en ik vind het naar pop neigen naar iets anders.

Dat Duitse nummer doet erg sterk denken aan "Spider Murphy Gang" en een beetje "Rheingold". Een enkele keer komt er een beetje vaart in, maar dat keyboard dat klinkt als een Farfisa zou ik wegdoen en ik zou de drummen willen vragen voortaan ook eens op de off-beat te meppen. Het is mij te traditioneel: 4. AM lijkt goed te beginnen basriedel, weer te veel meppen (drum) - ik zou dan kiezen voor minder slagen, syndrum erbij, beetje pauken - en dan de frasering van de zang en dat ielige keyboard - nee; dit is niet mijn ding. Ik zou het een 3,25 willen geven. Snap wel de intentie om een eigen geluid te willen maken en ze hebben echt wel geluisterd naar The Sound en de Comsat Angels en zo. Dat gitaareinde van 4 AM vind ik weer traditioneel rock. Strakker spelen, minder meppen en een beter keyboard kopen en ook een iets ander zangfrasering.