Slash's Snakepit - Ain't Life Grand (2000)

Label: Koch

1. Been There Lately (4:29)
  2. Just Like Anything (4:25)
  3. Shine (5:23)
  4. Mean Bone (4:42)
  5. Back to the Moment (5:35)
  6. Life's Sweet Drug (3:56)
  7. Serial Killer (6:20)
  8. The Truth (5:19)
  9. Landslide (5:32)
  10. Ain't Life Grand (4:56)
  11. Speed Parade (3:54)
  12. The Alien (4:28)
  13. Rusted Heroes * (4:54)
  14. Something About Your Love * (2:51)
Echt een goede cd. Betere shit als wat Velvet Revolver nu maakt. Geweldige zanger, vette gitaar riffs en strakke drums. Gewoon te gekke shit! Echte Rock 'n Roll!!!

Mojo Pin
Slash

jdb
[quote]shifty schreef:
Echt een goede cd. Betere shit als wat Velvet Revolver nu maakt.

Mee eens!

avatar van Desert
Deze CD belandt na één keer luisteren al in mijn top 10-lijst. Dit album is werkelijk een rockpareltje.

De strakke riff's van Slash, de goede drum gecombineerd met de prachtige stem van Rod Jackson maken het gewoon af.

Jackson heeft een fantastische rockstem. Ik ben fan!!!

Kent er iemand nog andere projecten van hem buiten Slash's Snakepit en Razorball?

avatar van Germ
Germ (crew)
Niet zo goed als It's Five o' Clock Somewhere maar zeker een lekker album. Vele malen beter dan Velvet Revolver.
Dat is vooral te danken aan de zanger Rod Jackson, die man heeft een geweldige strot.

Ben benieuwd waar hij is gebleven.

Luister eens goed naar de solo in Serial Killer, hierop produceert Slash een geluid dat haast doet denken aan Yngwie Malmsteen (!)

avatar van James Douglas
How ya feelin' now Rodney? 'I just wanna kill..'

'Serial Killer' is inderdaad een hele goede song. Hetzelfde geld voor het zwaar groovende 'Been There Lately'. Het debuut van de slangenkuil van Slash vond ik erg lekker. Dit album ken ik als geheel niet en daar moet misschien maar eens achteraan.

avatar van Noc
Noc
Waarom zo weinig stemmen? Dit album is imo een meesterwerk, zonder twijfel beter dan alles van Gn'R en Velvet Revolver bij elkaar.

Slash haalt het maximale uit zijn gitaar maar de zang is ook echt heerlijk, wat je misschien niet zou verwachten.

Mensen ga dit album checken!

avatar van Desert
Er is thans de laatste maanden veel meer activiteit bij deze cd. Misschien omdat iedereen zoekt naar pure echte rock in tijden als deze waar lege R&B en andere, naar mijn mening, zwakke muziekgenres de hitparades overheersen?

En een goed plaatje is deze zeker. Momenteel is hij trouwens bezig met een nieuw soloalbum, maar dat is nog verre toekomstmuziek.

De langverwachte opvolger van It's 5 o'clock somehwere. De lineup is compleet veranderd en je kan horen dat de band hechter met elkaar muziek speelt. De zang van Rod Jackson is uitmuntend. Hem zou het tegenwoordige Velvet Revolver moeten strikken als lead vocalist. Mijn favoriete nummer is ''mean bone''.
Ain't life grand is inderdaad beter dan wat VR tegenwoordig maakt. Slash wil alleen Rod Jackson er niet bij omdat hij hem voor junk heeft uit gemaakt. Jammer !!

avatar van James Douglas
Waar overigens geen woord van gelogen is aangaande zijn autobiografie. Het ankertje zal wel wat dieper liggen. Slash is immers de slechtste niet. Je zult hem zelden horen natrappen en dat zelfs richting Axl Rose.

Afijn, ik ga dit spoedig weer checken!

Mr_White
Mede dankzij de geweldige zang van Rod Jackson kan dit album mee met zijn voortganger. Het is allemaal wat minder experimenteel als op It's Five O'Clock Somewhere maar dat levert wel gewoon boel lekkere Rock op.

Rizz
Veel beter dan de vorige,

Serial Killer is echt geweldig.

Deze plaat is inderdaad veel beter dan de vorige zowel muzikaal als de zang( maar dat kan aan mij liggen want de zang van dover vind ik ronduit bagger)
Daarom heb ik de eerste Snakepit ook niet.
Dit is een heerlijke plaat om vol open te draaien. Mijn favotieten zijn:
Serila Killer, Back to the moment, Ain't life grand en Been there Lately

avatar van Ducoz
Ik vind dit een erg goede Cd met als uitschieter "Serial Killer"

avatar van Ducoz
Allejezus, heb een nu een paar keer meer gedraaid en wat een album, echt geweldig joh! Ik krijg echt kippenvel bij "Serial Killer", er staat gewoon weg geen enkel echt slecht nummer op, het enige wat ik iets minder waardeer is de soort big band die achter "Ain't Life Grant" speelt! Ik verhoog mijn stem van 4,5 naar 5*

avatar van hellboy123
Geweldige plaat, echt geen slecht nummer op te vinden. Oke het nummer ain't live grand is misschien een rare eend in de bijt, maar zelfs die ga je waarderen naarmate je de CD wat vaker opzet. De zanger was voor mij wel wennen, maar die gast heeft een aardig goed strot!.

Echt een top-plaat!!!

avatar van Desert
Het is toch ongelooflijk moeilijk om dit album ergens te vinden voor een eerlijke prijs.

Guitars & Wings
Nog steeds de beste plaat van Slash, zelfs nu nog. De twee bonusnummers (op de japanner) zou ik zeker aanschaffen. Dit is ook de enigste keer dat hij eens een goede zanger in dienst had, die helaas in de vergetelheid is geraakt.

avatar van gigage
Het heeft even geduurd, en aangezien dit album nergens te koop wordt aangeboden, staat die nu eindelijk toch op spotify.

avatar van Germ
Germ (crew)
gigage schreef:

Eindelijk, ik kwam er namelijk recent achter dat ik mijn CD kwijt ben. Het hoesje staat leeg in de kast...

avatar van gigage
Dat is dan wel balen, zeg. Prijzig om te vervangen ook.
Ik heb even gespeurd en de zanger melde begin van het jaar dat er nog unreleased tracks moeten zijn van deze sessie. Maar wie weet zijn ze later al eens gebruikt bij een andere Slash incarnatie.

Ain' t life grand is in ieder geval een geweldige plaat die grotendeels voor een Guns n Roses album door had kunnen gaan.

avatar van gigage
De sptfy release heeft zowaar 1 extra stem opgeleverd in bijna een jaar tijd. Doen ze dan al die moeite voor