Ikodora '65 - Tappi Auricolari (2008)

Avant-Garde / Electronic
Label: Hoarse

1. Tappi Auricolari (17:27)
sxesven
En alweder een nieuwe Hoarse! Ditmaal een oer-Hollandsch produkt van eigen bodem, het sonisch equivalent van een goede storm en een fikse regenbui, zoals u die ook zo goed kent als zijnde Hollandsch. Onze eigen jeko knalde dit uiterst fijne werkje in elkaar. Het geheel klinkt heerlijk bruut en analoog, zodat u zich weldra vervuld ziet van nostalgische gevoelens en meteen die digitale troep van Masami Akita uit het raam kiepert: analoog, zo moet het, zo hoort het! Erg toffe release in ieder geval. Gelimiteerd tot 15 exemplaren, elk verpakt in een klein DVD-doosje met daarin een devotieprentje op zwart, handgeschept Japans papier, met binnenin een zwart-wit Xerox insert. Handgenummerd. Nog 4 stuks beschikbaar dus als u er eentje wil, get in touch!

avatar van itchy
Erg tof, Jeko!

Dankjewel!

Sietse
Nu een aantal keer gehoord en idd een lekkere release.

Sietse schreef:
Nu een aantal keer gehoord en idd een lekkere release.

Hier sluit ik mij bij aan (Na drie luisterbeurten)

bedankt rollingbeatle!

Gallow
Ben wel benieuwd, zou iemand wel de tracktijd kunnen vermelden?

sxesven
17:23. En hier in zijn volledigheid te horen.

Overigens OOP bij mij, helaas. Deze maand wel een split van horsing en Ikodora '65 beschikbaar, Stamp Collector / Body Collector.

jeko
17:27 Sven, volgens de door jou gemaakte inlay, foei!

sxesven
Dan liegt last.fm, haha! Even de 3" in mijn laptop gestopt en hij is echt 17:27 inderdaad! Klopt de insert gelukkig toch.

handsome_devil
Hihi, leuk!

avatar van itchy
sxesven schreef:

Nou, kom op

sxesven
Ja, mijn schuld, excuses. De hoesjes liggen al klaar, Jelle's materiaal is al klaar, maar ik heb mijn materiaal een grondige oppoetsbeurt gegeven (voor de tiende keer inmiddels) en ben er nú eindelijk pas tevreden mee (letterlijk maandag- of dinsdagnacht de laatste hand aan gelegd). Geen pure wall noise meer maar wall noise inclusief drum- en gitaar improv, denk Changzheng maar zonder horns en harsher. In ieder geval, dit weekend de schijfjes branden en dan gaan ze volgende week de deur uit!

jeko
Nog een paar nachtjes slapen jongens en meisjes.

Sietse
Hoeveel stuks dit keer?

sxesven
Limited 20 dit keer, meer dan de individuele horsing en Ikodora '65 schijfjes dus.

Kan ik nog een horsing/Ikodora '65 Split bestellen?

sxesven
Uiteraard! Ik leg er eentje voor je apart, Huub.

Hier gratis te downloaden Tappi Auricolari

avatar van niels94
sxesven schreef:
het sonisch equivalent van een goede storm en een fikse regenbui

Een regenbui, daar doet het me nou precies aan denken. Heb dit zojuist op last.fm beluisterd en net als een regenbui vind ik dit tamelijk rustgevend (weet niet of dat de bedoeling is ). Tussendoor gebeuren ook nog wat leuke dingen en worden er effecten gebruikt die het interessant houden en de eentonigheid niet laten toeslaan. Fijn stukje noise dus, die zelfs ik (als leek) kan waarderen

jeko
Mooi! linkje boven is much better dan de gare last fm kwaliteit !
Verder wordt ik ook wel rustig van met name hnw. Dus jou punt klopt wel.

avatar van niels94
Zal hem morgen downloaden

Misschien is HNW dan wel hoe ik noise het liefste heb. Moet dat allemaal nog een beetje uitvogelen, natuurlijk.