The Original Disco Dance Collection - Vol. 3 - 1985-1989 (1989)

Dance / Pop
Label: EVA

1. Ashford & Simpson - Solid
  2. Wally Jump Jr en The Criminal Element - Tighten Up
  3. Rick Astley - Never Gonna Give You Up
  4. Jellybean - The Real Thing [West 26th Street Mix]
  5. Georgio - Bedrock
  6. Dazz Band - Let It All Blow
  7. Temptate - Treat Her Like a Lady
  23. Debarge - Rhythm of the Night
  24. Loose Ends - Hanging on a String
avatar van tnf
tnf
Dit heb ik gisteren ergens op een vlooienmarkt uit de bakken gevist (bij de stiekem blijkbaar nog steeds actieve meneer van wijlen House of Sounds), in eerste instantie aangetrokken door de leuke uitstraling van het doosje. Geinige poppetjes voorop en zo lekker authentiek eind jaren 80.

Bij het omdraaien van het doosje bleek de inhoud óók nog zeer o.k.. Afwisselend, gezellig, en zelfs de Stock, Aitken & Waterman-dingen die erop staan zijn eerder guilty pleasures te noemen dan echte rotzooi.

Het is ietsjes van voor m'n tijd allemaal, maar dat is geen enkel probleem. Ik ben de laatste jaren sowieso steeds meer (stok-)oude muziek gaan luisteren. En track 6 is een ware nieuwe ontdekking voor mij, al zei het me wel héél vaag iets.

avatar van Kos
Kos
Let it all Blow. . grappig nummer.