Eve - Eve-Olution (2002)

2. What (3:22)

met Truth Hurts

3. Gangsta Lovin' (4:01)

met Alicia Keys

4. Irresistable Chick (3:37)
  5. Party in the Rain (4:12)
  6. Arguement (Skit) (1:16)
  7. Let This Go (4:15)
  8. Hey Y'all (4:07)

met Snoop Dogg

9. Figure You Out (3:16)
  10. Stop Hatin (Skit) (1:45)
  11. Satisfaction (4:21)
  12. Neckbones (3:58)
  13. Double R What (3:59)
  14. Ryde Away (3:46)
  15. As I Grow (3:51)
  16. Eve-Olution (3:59)
avatar van christina
goewd e ma me missy zing die toch wel beter zenne

avatar van Kos
Kos
Jaja.

avatar van Word_Play
Erg lekkere plaat. Eve bewijst hier een van de beste vrouwelijke emcees te zijn.

Marcel²
Word_Play schreef:
Eve bewijst hier een van de beste vrouwelijke emcees te zijn.

Yep, vind ik eigenlijk ook wel. Ook hier wat Dre beats op dit album. Erg lekker nummer vind ik, What (feat. Truth Hurts). De track met Alicia Keys mag er ook wezen. Als laatste nummer hebben ze hier Let Me Blow Ya Mind er bij gezet, maar die stond ook op het album Scorpion. Leuk album, maar persoonlijk vind ik Scorpions iets beter. Denk dat het komt daar dat reggae nummer No, No, No. wat ik erg mooi vind.

OnTop213
Yeah!
in 2007 komt ze weer trug!
met haar 4e album
Sweet!

ben benieuwd naar Here I Am. Tambourine klinkt in ieder geval heerlijk!

avatar van ThingMan
Had dit album al heel lang thuis in de kast staan. Afgelopen week gedraaid tijdens het sporten en was erg aangenaam verrast. Vond het hele album best lekker klinken. Eve komt gretig over. Het commerciele kantje van de plaat is zeker niet verkeerd. Gangsta Lovin', Satisfaction zijn prima nummers. Maar What vind ik denk wel mijn favoriete.