menu

Mare - Mare (2004)

mijn stem
3,40 (15)
15 stemmen

Canada
Metal
Label: Hydra Head

  1. Anisette (4:40)
  2. They Sent You (5:51)
  3. Tropics (2:57)
  4. Palaces (6:55)
  5. Sun for Miles (4:22)
totale tijdsduur: 24:45
zoeken in:
Gallow
Godver, wat een keel heeft die zanger 1e luisterbeurt en ik vind het nu al heerlijk.

avatar van Lau1986
3,0
Mja dit is niet echt mijn ding. Het is ook niet echt vervelend, maar het weet mij nergens te overtuigen. De zanger schreeuwt het er nogal uit. De nummers zijn veelal lange donkere riffs die tegen de doom aan zitten. Aardig, maar ik heb het meer als achtergrond muziek ervaren.

avatar van Sir Spamalot
2,0
Ik heb het een viertal draaibeurten gegeven. Mijn verwachtingen liggen veelal niet hoog bij dit soort muziek, wat nog maar eens bevestigd werd. Muzikaal te traag en te vervelend, shoe gaze metal. De beste man kan een geweldige klep opentrekken en de longen uit zijn lijf schreeuwen maar dit kan zangtechnisch iedereen die een baksteen op zijn dikke teen laat vallen. Ik ontdek ook weinig tot geen echte songs. Vierentwintig minuten vond ik genoeg.

avatar van andnino
2,5
Mijn mening ligt ergens in tussen die van de twee heren voor mij. Vandaar ook mijn cijfer.

avatar van wizard
2,5
Bij mij eindigde dit album hetzelfde als bij Lau1986 hierboven: achtergrondmuziek. Hier en daar zitten er best mooie stukjes in, maar het grootste gedeelte van de plaat wordt m.i. gevuld door weinig memorabel, traag gitaarwerk en een irritirende schreeuwzang.
Zelfs met een album(pje) van 25 minuten mij aandacht niet vast kunnen houden: 2,5*.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:34 uur

geplaatst: vandaag om 02:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.