Ik raak een soort van geobsedeerd door Svarte Greiner. Weer een mooie cover en waarschijnlijk weer prachtige muziek. De kans dat ik nog een Casseterecorder heb is echter klein.
niet, althans niet veel meer dan een onregelmatige post op facebook of myspace.
Wel is er zijn eigen label Miasmah, maar ook daar is zeer weinig info terug te vinden.
Die plaat moet je trouwens wel snel bij zijn denk ik zo...volgens mij 300 stuks en Digitalis kennende is daar niet veel meer dan 1 a 2 dagen voor nodig om uit te laten verkopen.
Erik heeft mij een tijdje geleden gemeld dat de release uitgesteld is tot de lente en dat het goed mogelijk is dat zijn samenwerking met Xela (split met Keith Fullerton Whitman) nog eerder uitkomt dan deze.
Nee, een reissue maakt het geen ander album. Maar je mag wel eventueel de extra tracks toevoegen en misschien zelfs de hoes veranderen als niemand daar bezwaar aan heeft.
Vannacht een heel stuk door de regen (maakt het misschien nog wel spannender ) gewandeld door een stuk buitengebied. Weinig tot geen licht, dan blijf je wel omkijken met deze op je oren.