Rob de Nijs - Het Mooiste Van (2006)

1 stem

Label: Universal

1. Dag Zuster Ursula (2:31)
  2. Malle Babbe (4:16)
  3. Ritme van de Regen (2:30)
  4. Zet een Kaars voor Je Raam (3:26)
  5. Lucinde (3:42)
  6. De Meermin (3:57)
  7. Lied van de Oudere Minnaars (4:42)
  8. Tegen Beter Weten In (3:27)
  9. Lome Dag (4:02)
  10. De Avond (4:23)
  11. Als Je Niet Meer Verder Kunt (2:39)
  12. Leonardo (3:23)
  13. In de Winter (3:22)
  14. Seizoenen (4:16)
  15. Als Ik Je Neem (5:34)
  16. Een Dagelijkse Romance (3:44)
avatar van B.Robertson
Heruitgave van de Rotation cd Malle Babbe uit 1998. Precies dezelfde liedjes, alleen de volgorde is anders.Ritme van de regen stamt uit '63. De rest uit de periode '73 - '78. B. de Groot/ L. Neigh schreven De avond, Leonardo, Als je niet meer verder kunt, Dag zuster Ursula & Malle Babbe. L.Neigh leverde de tekst voor Zet een kaars voor je raam vannacht, en schreef samen met A.Nijgh het liedje Tegen beter weten in. de Nijs zelf werkte aan vier andere nummers mee. Alleen In de winter vind ik goed. Verder is Lome dag één van de beteren.(Cover van Lou Reed/ Perfect day.) Dit overzicht is het beste van de cd.