Cranes - Cranes (2008)

2. Worlds (4:08)
  3. Feathers (3:18)
  4. Wires (3:41)
  5. Panorama (3:20)
  6. Wonderful Things (4:15)
  7. Collecting Stones (3:11)
  8. Invisible (4:05)
  9. Move Along (3:54)
  10. Sleepwalking (3:05)
  11. High and Low (4:06)
avatar van reptile71
Zojuist heb ik de nieuwe Cranes voor het eerst gehoord en dat viel me niet tegen. Waar ze eerst nogal eens wat teveel naar mijn zin richting ambient gingen is dit weer een album met echte nummers, uiteraard nog in zeer dromerige sferen en na 1 keer luisteren kan ik ze nog niet van elkaar onderscheiden, maar het klonk toch wel erg mooi. Deze mag best wat meer aandacht en gaat van mij dan ook zeker de komende tijd nog wat luisterbeurten krijgen.

avatar van Saldek
Hé...., een bijdrage die de nieuwsgierigheid wekt. Luisteren dus.
Thanx

avatar van Castle
Na paar minder aansprekende Cranes albums, voor mij was loved tot dit album echt Cranes, weer wat moois.
Paar niemendalletjes , maar zeker paar echt mooie songs als Worlds, Wonderful Thing, Collecting Stones en High and Low.
Deze zal minder verstoffen denk ik dat de paar voorlaatste albums van Alison and friends.

avatar van Cocteau
Ik vind het altijd heel moeilijk te zeggen welk album van Cranes nu het beste is. Dit album, vreemd genoeg zonder naam, komt daar zeker voor in aanmerking. Ik word altijd een beetje nostalgisch als ik ernaar luister, wetende dat dit hun laatste is en we hierna naar alle waarschijnlijkheid nooit meer iets van Cranes zullen horen. Maar wel een zeer waardige afsluiter. Het album is trouwens zo goed als onverkrijgbaar, tenzij voor woekerprijzen.