Anal Blast - Vaginal Vempire (1998)

Alternatieve titel: Anal of Blast

Label: Nightfall

1. Smell You Cunt (1:12)
  2. Bloody Mary (2:39)
  3. Nipples Knees Ass Cheeks Ankles (1:08)
  4. Pull a Train (0:35)
  5. Staple Your Puss Lips Together (0:39)
  6. Slop Hole (0:28)
  7. Crimson Smell (1:41)
  8. Wings Flew Away (1:08)
  9. Menstral Pancake (0:09)
  10. Pussy Blood Popsicle (1:48)
  11. Diaretic Orgasm (1:35)
  12. Bloody Hole (0:35)
  13. Puss Sores (0:31)
  14. Bloody Brown Mouse (0:29)
  15. Bloody Cunt Suck Pt. II (1:04)
  16. Blood Sprayer (1:14)
  17. Big Sags (1:06)
  18. Farm Animal Hammer (2:06)
  19. Ass over Snatch (1:15)
  20. Lubed with Blood (1:08)
  21. Tampon Tea Bag (1:52)
  22. Unlisted Track (0:45)
avatar van Sir Odolf III
... zie ook de geparodieerde hoes van Cradle of Filths 'Vempire' !

avatar van Eddie
Heel flauw maar ik kan de humor er wel van inzien, het is een parodie op cradle of filth toen ze net een beetje populair werden (maar nog lang geen main stream waren). Ik heb ooit al eens het gerucht gehoord dat de er zelfs bandleden van cradle of filth in dit project mee deden, just for the fuck of it.

Kenneth
Zag deze plaat laatst nog liggen bij de platenzaak. Ik twijfelde of ik 'm mee wilde nemen, maar aangezien ik geen Cradle of Filth-liefhebber ben (op z'n zachtst gezegd) maar laten liggen.

sxesven
Kenneth schreef:

Gelukkig klinkt dit dan in de verste verte ook niet als Cradle of Filth.

Kenneth
O, dat is mooi dan Dan kan ik deze met een gerust hart aanschaffen.

Kenneth
Ik zit nu te genieten van de prachtige klanken van de melancholische openingssong. Gisteren toch wel enigszins op de gok gekocht, maar voorlopig bevalt ie goed

Charles Manson
Kenneth schreef: