Copeland - You Are My Sunshine (2008)

Label: Tooth & Nail

1. Should You Return (4:06)
  2. The Grey Man (4:15)
  3. Chin Up (3:19)
  4. Good Morning Fire Eater (4:08)
  5. To Be Happy Now (3:12)
  6. The Day I Lost My Voice (The Suitcase Song) (4:40)
  7. On the Safest Ledge (4:19)
  8. Not Allowed (3:05)
  9. Strange and Unprepared (2:50)
  10. What Do I Know? (3:43)
  11. Not So Tough Found Out (10:29)
avatar van Selustarius
Echt een subliem album dat veel te weinig aandacht krijgt.

avatar van Shelter
De eerste 3 tracks zijn tergend mooi, en vooral Chin Up.
Good Morning Fire Eater is geen slechte track maar gaat net iets te lang door op de zelfde sound als eerder genoemde tracks.
To Be Happy Now is ietwat steviger wat ten goede komt voor de afwisseling maar wel een track is die goed past op het geheel. Ook weer een mooie track met goed gitaarspel.
The Day I Lost My Voice is ineens een andere sound maar weer wat goed is voor de afwisseling. Track an sich is wel ok maar als een geheel album is dit de break die nodig is.
Not Allowed is de eerste track waar ik niet veel mee kan, gelukkig wordt die opgevolgd met weer een prijsnummer. Fantastische track, jammer dat die zo kort is. De track heeft iets weg van Fade Away van Radiohead. What Do I Know is weer een iets snellere track, erg mooi ook. Om toch wat vergelijkingen te gebruiken, hoge Air Traffic vibes wat ik persoonlijk een vergeten band vind....helaas.
De laatste track is soort van Sigur Ros meets Air Traffic, fantastisch.

Ik ga mee met Selustarius, te weinig aandacht voor deze parel.
1 mindere track maar de rest is top en hier en daar hemels.