Dit is werkelijk het mooiste plaatje wat ik tot nu toe heb gehoord uit de stal van Cold Meat industry. Fenomenaal, indrukwekkend, heel erg spannend, supermooi geluid, een prima productie. Het geeft me echt een kick. De dynamiek die dit album heeft is ongekend, van ver achter de speakers tot ruim er voor worden dreigende donkere soundscapes meegesleept. Daardoorheen vlagen van metaalschrapende voorwerpen, ruimtevoertuigen die met grof geweld voorbij komen waarvan de nabranders een hevig geluid maken, een zware ademhaling alsof ik in een vijandige omgeving in een ruimtepak naar zuurstof hap. Het is overduidelijk dat ik me ergens in space bevind. Dit is de ruimte en ik reis tussen planeten en gigantische ruimteschepen. Ik verplaats me in een stroom van licht, een aanhoudende hoge golf van geluid stuwd me voort. Maanlandschappen, space infrastructuur compleet met stations, Marsiaanse ondergrondse metrostelsels waar met hoge snelheid door de gangen gereden wordt, in de bochten schuurt het metaal tegen de rotswanden, steeds verder rijdt de trein de diepte in. Dit album is een trip into space waarbij ik alleen maar hoeft te luisteren.