menu

Elf Power - A Dream in Sound (1999)

mijn stem
3,28 (9)
9 stemmen

Verenigde Staten
Pop / Rock
Label: Arena Rock

  1. Will My Feet Still Carry Me Home
  2. High Atop the Silver Branches
  3. Willowy Man
  4. Olde Tyme Waves
  5. Jane
  6. All the Passengers
  7. We Dream in Sound
  8. Carnival
  9. The Well
  10. Noble Experiment
  11. Simon the Bird with the Candy Bar Head
  12. Rising and Falling in a Little World
  13. O What a Beautiful Dream
zoeken in:
avatar van herman
3,5
Elf Power is leuk! Dromerige knutselpop met een rafelig randje. Ze maakten ooit nog 's een schattige cover van Sonic Youth's Cotton Crown (een track van Sister). Ik heb dit album op tape en draai het daardoor niet vaak.

avatar van Yak
Yak
Deze band moet ik eigenlijk al heel lang eens een kans gunnen. Dromerige knutselpop met een rafelig randje à la The Pastels?

avatar van herman
3,5
Ik ken The Pastels alleen uit de Loladamusica aflevering over Jeepster. Kan ik dus niet echt een antwoord op geven. Op de een of andere manier komt nu de naam van Olivia Tremor Control in me op. Misschien is dat een betere vergelijking, alhoewel de plaat die ik van OTC heb (Black Foliage) nog wel een tikje experimenteler is.

4,0
Een goede mix van Flaming Lips, Apples In Stereo, Olivia Tremor Control, Mercury Rev en aanverwante bands. Niet voor niets ook geproduceerd door Dave Fridmann. Heerlijk geluid. Hoogtepunten zijn natuurlijk de fantastische poppy single Jane en We Dream In Sound.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:31 uur

geplaatst: vandaag om 15:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.