Boys Noize - I Love Techno 2008 (2008)

Duitsland
Electronic / Dance
Label: N.E.W.S.

1. DMX Krew - White Noise Black Hole (Analogue)
  2. Proxy - Raven
  3. I-Robots - Frau (Accapella)
  4. Jan Driver - Red Alert
  22. Joey Beltram - Game Form
  23. Boys Noize - My Head [Para One Remix]
  24. Errorsmith - In a Sweat [Live Version]
Ollie
Deze ies wel erg lekker! Die accapella van Frau, sodeju wat klinkt dat goed! Verder veel nieuwe tracks die die nog niet eerder heeft gedraaid, en zijn mixkwaliteiten zijn weer als ouds, goed dus! Ik ga m nog paar x beluisteren en zal dan me definitieve oordeel uiten!

avatar van brooklyn
Techno?

Best wel moet ik zeggen. Kan er weinig electro's in terug vinden behalve dan de voor mij bekende nummers.

Harde electro.

En zoiets als popof is eigenlijk zelfs minimal/techhouse.

thejazzscène
Techno inderdaad. Zulk genre val geen electro te noemen. Hoewel het grensdomein nogal vaag uitvalt...

Ik moet eerlijke zeggen dat ik deze CD ook niet echt tof vind. Waarschijnlijk omdat het voor mij teveel naar techno neigt, ik vind de nummers namelijk te eentonig klinken, weinig afwisseling.

avatar van lauradance
boys noize live gezien, 1 groot feest!

Uiteindelijk toch een fijn plaatje. Moet voortaan de CD's maar wat meer/langer beluisteren voordat ik me oordeel erover vel

avatar van Arrie
Freekje schreef:
Waarschijnlijk omdat het voor mij teveel naar techno neigt

Goh, verrassend. *kijkt naar de albumtitel*

Dat zegt niks over de CD vind ik. Het blijft gewoon een CD van Boys Noize en dat is relevanter dan de titel van de CD, vind ik. Hij maakt hem alleen in 'opdracht van'

jan driver - red alert was voor mij de enige opvallende track die ik nog niet kende.. daarnaast was ik ook wel verrast dat zeus hier opstaat.