Don Diablo - Life Is a Festival (2008)

Dance
Label: BMG

1. The Best Is Yet to Come (Intro)
  2. Who's Your Daddy
  3. I Need to Know
  4. This Way (Too Many Times)
  5. I Am Not from France
  6. Stand Up
  7. Get on the Floor (Are You Free Tonight)
  8. Respect Doesn't Pay the Bills (Livin' It Up)
  9. Never Back Down
  10. Life Is a Festival
  11. Music Is My Life
  12. Bright City Lights
  13. Never Too Late
  14. Pain Is Temporary, Pride Is Forever
  15. Home Sweet Home
Ben hem nu aan het luisteren!

Klinkt lekker funky Wel mijn soort muziek!

Er is nog een bonus track geloof ik, hij staat hier niet bij maar dat is nummer 16, genaamd "Hooligans Never Surrender"

avatar van Game
Is dit een officieel album? Want volgens mij heeft Don Diablo niet echt veel verzamelwerk.

"Music Is My Life" en "This Way (Too Many Times)" klinken wel lekker. Komt ook door de hiphop invloeden.

chrismusic
Game schreef:

Dit is een officeel album waar hij 4 jaar aan gewerkt heeft.

SPAROOD
Heerlijk album!

avatar van Game
Echt een lekker plaatje. Ik luister niet echt naar DJ's maar Don Diablo doet het erg goed met die old skool samples, de rock en hiphop invloeden. Home Sweet Home is een aanradertje, mooi 10 minuten stukje muziek.

Die tracks met Bizzey zijn het lekkerste vind ik, weet iemand trouwens wanneer hij iets gaat droppen in de vorm van een mixtape/album?

avatar van Rudie
Don Diablo heeft een lekker album in elkaar kunnen zetten. Het heeft een gevarieerd instrumentaal geluid, af en toe is de lijn een beetje zoek, maar dat neem je snel voor lief. Voor de rest, lekker op de achtergrond of keihard op de vloer. Wat je maar wil. geslaagd.

avatar van sanchez
heerlijke cd... hoewel paar nummer toch al lang uit zijn o.a. who's your daddy en pain is temporary, pride is forever
aantal tracks ook met hiphop invloeden waar Rhymefest mee doet

avatar van kazzie
Zag hem met koninginnedag in eindhoven en heb ruim 2 uur lang genoten van zijn optreden! Naast het draaien van de juiste platen zong hij er live bij en stond hij te swingen als een rock artiest. Had het album al tijd op de computer staan maar weinig mee gedaan. Nu na aantal speelbeurten en het optreden geef ik dit album toch 4 sterren!

JanBetonde2e
Valt me op dat dit album toch niet echt veel stemmen heeft, vraag me af hoe dat komt, terwijl het toch best een goed album is.