Feedback to the Future (2003)

Alternatieve titel: A Compilation of Eleven Shoegazing Songs from 1990-1992

10. Adorable - Sunshine Smile
  11. Swervedriver - Rave Down
avatar van titan
titan (crew)
Alleraardigste shoegazerverzamelaar. Natuurlijk is het een zonde dat de godfathers van het genre (My bloody valentine en Cocteau twins) schitteren door afwezigheid en sommige nummers zijn niet echt representatief voor het genre. Heaven sent an angel van Revolver bijvoorbeeld is een leuk nummer, maar niet echt een shoegazerliedje.

Gelukkig staat het beste nummer dat Slowdive ooit maakte er wel op en tot mijn grote vreugd is Sunshine smile, 1 van de beste singles ooit gemaakt en 1 brok dynamiet, van Adorable vertegenwoordigt. Alleen deze twee nummers maken de aanschaf van dit album al waard.

Kid A(cid)
Mag ik als godfather ook nog The Jesus and Mary Chain noemen?