Frans Bauer & Marianne Weber - Frans en Marianne (2008)

Label: Rocket (II)

1. Als Ik Met Jou op Wolken Zweef (3:25)
  2. Dat Moet Wel Liefde Zijn (3:56)
  3. Amore Lacht (3:20)
  4. 'N Gebroken Hart (3:39)
  5. Zij Dansen Samen door de Nacht (3:30)
  6. Eenmaa (3:35)
  7. Zolang de Nacht Nog 1000 Dromen Heeft (3:44)
  8. Addio, ...Mamma Lucia (5:11)
  9. Liegen Wil Ik Niet (3:52)
  10. Elke Dag 'N Feest (3:29)
  11. Zolang Jij Hier Nog bij Me Bent (3:45)
  12. Ik Laat Je Vogelvrij (3:35)
  13. Als 'N Moederhart Huilt in de Nacht (4:18)
  14. Zonder Jou (3:50)
Pieter Paal
Bauer en Weber op het Rocket-label van Elton John?

De tracklist hierboven is niet juist deze moet zijn

01 Als ik met jou op de wolken zweef

12 Ik laat je vogelvrij
13 Als een moeder hart huilt in de nacht
14 zonder jou

Father McKenzie
Een plaat met een gemiddelde van ***** dat kàn geen slechte plaat zijn, natuurlijk!

avatar van frankieman
0,5
Jammergenoeg is mijn moeder fan van Frans en ben ik dus regelmatig gedwongen om naar 'het wat hij maakt' te luisteren.
Het heeft één voordeel dat men mij niet kan betichten van haatstemmen.

Normaal gesproken stem ik niet op genre's waar ik niet van houd maar voor dit genre maak ik een uitzondering.

Het begint al gelijk met die afschuwelijke cover, veel te blij, veel te gemaakt, veel te Frans Bauer. Daarna de songtitels, als je blieft zeg! De songteksten ga ik me al helemaal niet over uit laten net zo min als over de muziek.

Ik blijf me elke keer weer verwonderen over de markt voor dit soort wanproducten, ik zet nog liever boom,boom, boom muziek op.

Koos ik eerst nog het verkeerde cijfer ook

Ik dacht even dat Frans Duijts qua stemmen op eenzame hoogte stond in het genre. Maar dat blijkt dus deze te zijn.