The Bloody Beetroots - Rombo EP (2008)

Italiƫ
Electronic
Label: Dim Mak

1. Rombo (4:05)

met Congorock

2. Butter (4:35)
  3. I Love the Bloody Beetroots [Radio Edit] (4:58)
  4. Yeah Boy (3:28)
  5. I Love the Bloody Beetroots [Extended] (7:24)
Grappig, altijd gedacht dat de Bloody Beetroots uit L.A. kwamen.

Leerde deze mannen kennen via de Essential Mix van Dim Mak's eigenaar, Steve Aoki. In die Essential Mix draaide hij Dimmakunication van de Beetroots, wat ik meteen briljant vond.

Helaas staat dat nummer niet op deze EP wat spijtig is want als ze dat nummer in plaats van Yeah Boy op de EP hadden gezet was de EP een stuk beter. Nu wil ik niet zeggen dat het een slechte EP is want Butter, Rombo en I Love The BB zijn 3 heerlijke nummers. Alleen is het misschien een beetje jammer dat ik Crookers eerder leerde kennen dan hun want nu vergelijk ik deze nummers met die van Crookers en dan moet ik toch zeggen dat Crookers gewoon stukken beter is.

Maar goed al met al een leuke EP alleen zie ik ze toch een beetje als de kleine broertjes van Crookers

herman schreef:
Grappig, altijd gedacht dat de Bloody Beetroots uit L.A. kwamen.

Same here.

Steve Aoki, baas van Dim Mak komt uit LA dus misschien komt het wel daardoor

Over Aoki gesproken:
Laatst nog toegevoegd.

Ze hebben een nieuwe EP uit genaamd Cornelius, beetje een spijtige EP als je kijkt naar de tracklist;

01 Cornelius (Radio Oi!)
02 Cornelius (Mix Oi!)
03 Cornelius (Radio Instrumental)
04 Cornelius (Mix Instrumental)
05 The Death Of Cornelius (Overture)

En daar komt nog bij dat het nummer Cornelius nou niet echt tof is

JustaRascal
Cornelius is wel een erg lekker nummer vind ik hoor.

Vergeleken met Rombo, Butter en Dimmakunication vind ik hem toch minder

avatar van 2kings
I Love The Bloody Beetroots vind ik geniaal, maar ik zet de ep niet echt op voor de rest van de nummers.. die vind ik een beetje te inwisselbaar. Butter doet me heeeel erg denken aan Stress van Justice.

Vind Cornelius ook wel weer tof, dus dan ga ik maar even achter dat laatste Ep'tje aan, die zal ik dan wel helemaal kunnen luisteren..

24 maart komt alweer hun nieuwe single uit. Hij heet Warp en is in samenwerking met Steve Aoki (vocals). De teaser klinkt weer lekker vuig en doet me denken aan SebastiAn's 'Motor'

Nieuwe video van BB vandaag uitgebracht (Warp). Slappe video en het nummer duurt mij ook te lang, teleurstellend dus

Freekje schreef:

Warp is een vet nummer hoor Vind de clip ook erg vet niets mis met beiden!

Vergeleken met de rest van hun 'ouvre' vind ik het teleurstellend. Warp is niks vergeleken met Rombo, Butter of Cornelius

avatar van Opschuiven
Warp staat boven alle nummers die de Bloody Beetroots hebben gemaakt!

Leuk filmpje van The Bloody Beetroots met Steve Aoki op Coachella 09. Heerlijk hoe ze Warp als openingstrack draaien

avatar van Opschuiven
weet iemand toevallig het verschil tussen het nummer Dimmakunication en Miscommunication (Bloody Beetroots Remix) van Timbaland?

JustaRascal
De een is wat langer dan de ander geloof ik.

avatar van Opschuiven
o oke dan hoef ik niet meer op zoek naar dimmakunication

Dwangbuis
Heb ze gisteren aan het werk gezien in Gent, en dan valt zo'n EP toch heel bleekjes uit in vergelijking met een van hun livesets.

JustaRascal
En dat terwijl ik ze harder op plaat vond dan in de Maassilo met koninginnennacht.