Jeremy Messersmith - The Silver City (2008)

Folk / Rock
Label: Princess

1. The Silver City (0:37)
  2. Welcome to Suburbia (3:02)
  3. Dead End Job (3:57)
  4. Franklin Avenue (3:24)
  5. The Commuter (3:21)
  6. Miracles (3:42)
  7. Love You to Pieces (3:55)
  8. Breaking Down (3:48)
  9. Skyway (2:11)
  10. Virginia (3:28)
  11. Light Rail (3:23)
avatar van Mctijn
Ik ken deze artiest al zo'n 2 jaartjes en was erg gecharmeerd van zijn debuutplaat. Deze opvolger is zelf nog een tikkie beter.
De mooie stem geombineerd met de zwierige melodieën maakt dit een plaat voor liefhebbers van o.a. Sufjan Stevens.

avatar van Facedown
Sterke plaat, en nummers als Dead End Job doen inderdaad aan Sufjan Stevens denken.

avatar van Mctijn
Love You to Pieces blijft voor mij een van de beste nummers van 2008.
Probeer The Alcatraz Kid ook eens van deze singer/songwriter, gratis te downloaden van zijn site www.jeremymessersmith.com

avatar van AOVV
Leuke plaat, Messersmith doet inderdaad soms denken aan Sufjan Stevens. Beste nummers wat mij betreft 'Franklin Avenue', dat dan weer erg aan Elliott Smith doet denken, en 'Love You to Pieces'. De laatste drie nummers is het vet wel een beetje van de soep.