Missy Elliott - This Is Not a Test! (2003)

Hip-Hop / R&B
Label: Elektra

1. Intro (2:13)

met Mary J. Blige

2. Pass That Dutch (3:37)
  3. Wake Up (4:06)

met Jay-Z

4. Keep It Movin (3:39)

met Elephant Man

5. Is This Our Last Time (5:26)

met Fabolous

6. I'm Really Hot (3:31)
  7. Dats What I'm Talkin About (4:48)

met R. Kelly

8. Don't Be Cruel (4:33)

met Monica & Beenie Man

9. Toyz (2:52)
  10. Let It Bump (2:50)
  11. Pump It Up (3:05)

met Nelly

12. It's Real (2:52)
  13. Let Me Fix My Weave (3:59)
  14. Spelling Bee (3:34)
  15. I'm Not Perfect (3:49)

met Clark Sisters

16. Outro (1:21)
avatar van T.O.
Blijft toch leuk om die bass van Pass That Dutch in een club te horen

avatar van Word_Play
of Wake Up..heerlijke clubtracks.

avatar van Reijersen
Een verrassend heerlijke cd. Was vooral onder de indruk van het nr met R. Kelly: Dats what i'm talkin' about.

Des te vaker ik het album luister des te beter hij wordt. 4 sterrekkes.

heeeerlijk.

Electro_
Ik vind deze wat gedateerder klinken dan Under Construction op de een of andere manier, draai deze daarom ook wat minder vaak. Desondanks wel erg leuke nummers, maar iets minder dan het vorige album. 4*

Wake Up is mijn favo track van deze plaat

waar is deze cd te vinden in de winkel in de buurt van utrecht ??? ik zoek hem al best lang maar ik na hem nergens vinden net als under construction die kan ik wel vinden maar die blijkt dan 20 euro te zijn klopt dat een beetje lijkt me sterk 20 euro voor iets wat al 4 jaar oud is ;s alvast bedankt !

heb hem gekocht , leuke nummers van missy weer , ook wel wat minder goede maar als nog goede beats etc. 4,5 *

Lekkere CD.
Ik had hem in mijn kast staan, maar ik luister bijna alleen muziek vanuit iTunes. Door die fucking Copy Control ben ik nooit echt aan dit album toegekomen, dus nu maar eens gedownload en blijkt het toch een van haar betere te zijn!
Wel even die slome zeiknummers overslaan (Wie zit daar op te wachten? Ze zet ze er elke keer weer op): 5, 7, 9, 12 en 15 eraf en je houdt een 4-sterren-CD over.

avatar van Reijersen
De cd van Missy waar ik nu nog het meest naar luister. Staan een paar fijne tracs op. De enige 2 die ik oversla zijn nr 5 en 11. Verder erg cool.

4 sterren.

avatar van KILLERBEE99
I'm Really Hot vind ik wel leuk, de rest is allemaal wel ok of niks aan.