Julian Lennon - The Secret Value of Daydreaming (1986)

1 stem

Label: Atlantic

1. Stick Around (3:59)
  2. You Get What You Want (4:04)
  3. Let Me Tell You (4:16)
  4. I've Seen Your Face (3:27)
  5. Coward Till the End (6:11)
  6. This Is My Day (3:51)
  7. You Don't Have to Tell Me (4:55)
  8. Everyday (3:51)
  9. Always Think Twice (3:56)
  10. Want Your Body (3:25)
avatar van Madjack71
Deze lp laatst gedraaid, maar niet veel moois in ontdekt. Zelfs als ik het plaats in de wijze waarop muziek gemaakt werd in 1986, blijf ik het minimaal vinden. Ik kan me voorstellen dat Julian de capaciteit heeft om iets neer te zetten, maar komt op dit album niet voldoende naar voren. Het blijft te algemeen.

Arme Julian van alle kinderen van de grote sterren die er zijn, heeft hij denk ik toch wel de meeste last op zijn schouders te dragen. Respect i.i.g voor het feit dat hij ondanks dat zijn muziek is gaan maken. Maar helaas, gaat die aan mij voorbij.

Nou Madjack, dan zou ik zijn cd Photograph eens luisteren. Even proberen te denken dat hij niet de zoon is van, en na het beluisteren zul je versteld staan. Hij is momenteel bijna klaar met het maken van zijn nieuwe cd en op zijn homepage kun je hoe alles verloopt. Hij is nu alweer een stuk in de veertig en in een interview op You Tube is hij ook te zien tijdens een intervieuw op een strand en hij verteld daar ook nog hoe hij dat alles. o.a. met zijn pa heeft verwerkt. Julian is een heel aardige vent en als mens een stuk gevoeliger als zijn vader. Iets dat je op kunt maken uit dingen die hij in het intervieuw zegt. Op My Space staat ook al wat nieuw matriaal van hem