menu

The Flirts - Greatest Hits (1994)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Verenigde Staten
Pop / Dance
Label: Unidisc

  1. Passion
  2. Danger
  3. Helpless (You Took My Love)
  4. Calling All Boys
  5. You and Me
  6. New Toy
  7. Jukebox [Don't Put Another Dime) (12" Remix]
  8. We Just Want to Dance
  9. Telephone (Pick Up The)
  10. Boy Crazy
  11. Oriental Boy
  12. Love Reaction
  13. Temptation
  14. Miss You
zoeken in:
avatar van PEN15
3,0
Deze verzamelaar vind ik matig, want er staan enkel langere uitvoeringen op. Als je van lange uitvoeringen houdt, zet je maar schrap. Passion duurt hier 9 minuten lang en de reguliere versie van You en Me vind ik echt veel beter. Waarom de 12inch mix van You en Me, Waarom nou? De reguliere uitvoering van You and Me is zoveel beter dan deze! Ik vind dit misleiding. Deze cd is getiteld Greatest Hits en niet the 12inch maxi collection!! Toch krijg je een leuke versie van Calling all boys en Oriental Boy die je maar eens gehoord moet hebben.

Ik zou voor een betere verzamelaar gaan, zoals eentje van 2008 dat zo'n 18 reguliere nummers bevat. Het is makkelijk om het overzicht te verliezen in The Flirts plaatjes en het zou me niet verbazen dat er momenteel tientallen verschillende verzamelaartjes van verkrijgbaar zijn.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:05 uur

geplaatst: vandaag om 14:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.