The Asteroid #4 - These Flowers of Ours (2008)

Rock / Pop
Label: Committee To Keep Music Evil

1. My Love (5:57)
  2. Let It Go (4:40)
  3. Hold On (5:03)
  4. I Look Around (3:13)
  5. She's All I Need (5:19)
  6. War (6:20)
  7. Flowers of Ours (3:08)
  8. Hei Nah Lah (5:07)
  9. She Touched the Sky (4:43)
  10. All Fall Down (6:39)
  11. Empty Like a Child (4:20)
tondeman
Heerlijke plaat vol shoegaze pop e.d. Byrds meets BJM, maar zeker een eigen geluid.

Woutt
Lekker fris plaatje zeg, dromerige spacerock! (She Touched The Sky is echt geweldig!)

Parlotones
Ik ken nog niet alle nummers omdat ik deze band nog niet zo heel lang ken maar ik vind het geweldig omdat het op een favoriete band van mij lijkt namelijk Mercury Rev. Het begon bij mij met My Love ook een song van Mercury rev van het album The Secret Migration.

Parlotones schreef:
Ik ken nog niet alle nummers omdat ik deze band nog niet zo heel lang ken maar ik vind het geweldig omdat het op een favoriete band van mij lijkt namelijk Mercury Rev. Het begon bij mij met My Love ook een song van Mercury Rev van het album The Secret Migration.
Inmiddels heb ik de gehele album gehoord , ik moet maar is kijken of ik deze album ergens kan vinden. Dit hoort in mijn rijtje van mijn M R albums.

Parlotones
Wat is Hold On toch ook schitterend met die mondharmonica, Deze band groeit bij uit tot een klasse apart gelijk The Parlotones , James en Mercury Rev. Deze vier bands hebben zoveel mooie muziek gemaakt niet normaal,en zijn in Nederland praktisch onbekend.

Parlotones
Heb dit album dus al een tijd geleden gekocht. Prachtig album.