Erin McCarley - Love, Save the Empty (2009)

Label: Universal

1. Pony (It's OK) (3:26)
  2. Blue Suitcase (3:28)
  3. Sticky-Sweet (3:27)
  4. Lovesick Mistake (4:15)
  5. Love, Save the Empty (3:16)
  6. It's Not That Easy (4:22)
  7. Hello / Goodbye (3:58)
  8. Pitter-Pat (4:19)
  9. SleepWalking (3:32)
  10. Bobble Head (3:22)
  11. Gotta Figure This Out (4:48)
  12. Pony (It's OK) [Acoustic Bonus Track] (3:25)
Lacrymosa
Ben hier wel benieuwd naar.. Heb al een paar liedjes gehoor en ik moet zeggen dat ze toch allemaal wel top zijn.

avatar van Luky12
Zeer goede zangeres, ze raakt je gewoon diep van binnen!
Mooie nummers en teksten.
Hoop echt dat ze doorbreek in Nederland .

De nieuwe Celine Dion is geboren!

Lacrymosa
In het begin was ik een beetje teleur gesteld, maar na enkele keren geluisterd te hebben vind ik dit album toch wel goed.

Uitschieters zijn: Pitter-Pat, It's Not That Easy, SleepWalking, Hello/Goodbye en Gotta Figure This Out.

Ik hoop dat ze enorm veel succes zal hebben, want ze verdient het vast en zeker.

nijme255@adsl
Wie zingt mee op Pitter-Pat?
Weet jij dat Lacry?
Alvast dank voor de reactie!

nijme255@adsl schreef:
Wie zingt mee op Pitter-Pat?
Weet jij dat Lacry?
Alvast dank voor de reactie!

Ik heb het even gegoogled, want ik wist het niet. Ik heb het toch gevonden

Het is haar producer genaamd Jamie Kenney, ik heb die naam ook eens gegoogled en ben op zijn myspace terecht gekomen. Hij heeft enkele mooie liedjes gemaakt, maar ik denk niet dat hij meer dan backings heeft gedaan. Hier heb je de link:

nijme255@adsl
Lacrymosa schreef:

Ik heb het even gegoogled, want ik wist het niet. Ik heb het toch gevonden

Dank, ik ben helemaal blij!

avatar van Shinobi
Gewoon een lekker niks aan de hand album.
Al had ik er denk ik toch iets hogere verwachtingen van. Misschien worden die waargemaakt als ik 'm meer ga beluisteren.

Mijn favorieten zijn: Pitter-Pat en Sleep Walking.

Voor nu 3, 5 sterren, kan verandering in komen.