1000 Homo DJs - Supernaut (1990)

Electronic / Rock
Label: Devotion

1. Supernaut (6:38)
  2. Hey Asshole (8:06)
  3. Apathy (4:36)
  4. Better Ways (5:25)
avatar van platedraaier
Ik zag toevallig dat beide veelstemmers gisteren op dit plaatje gestemd hebben.
Ik werd wel nieuwsgierig, dus heb even op youtube geluisterd.
En nu vraag ik zowel Timon als Shinybeast om eens te onderbouwen waarom hier een 3* wordt gegeven. En wat er naast "Supernaut" zo leuk is aan de andere 3 songs.

Persoonlijk vind ik het nergens op slaan deze remix van een Black Sabbath nummer.

avatar van Raspoetin
ik zwoor echt dat ik Trent Reznor hoor zingen bij het nummer Supernaut

avatar van frolunda
Raspoetin schreef:
ik zwoor echt dat ik Trent Reznor hoor zingen bij het nummer Supernaut
De originele opname was ook met Trent Reznor maar de platenmaatschappij hield die opname tegen en Jourgensen zong het opnieuw in.Maar er gaan ook geruchten dat Reznor's stem alleen flink door de distortion gehaald is dus misschien heb je het wel goed gehoord.De oorspronkelijke versie staat overigens op Black Box – Wax Trax! Records: The First 13 Years.