Little Brother - Separate but Equal (2008)

Label: Hall of Justus

1. Knock Knock (2:51)
  2. Don’t Trust ‘Em [Skit] (1:05)
  3. Cross That Line (4:08)

met Big Treal

4. Let It Go (3:54)
  5. Can’t Let Her (4:08)
  6. The Singing Bums [Skit] (1:12)
  7. Rollin Out (4:26)

met Supastition

8. Macaroni (3:43)
  9. Boondock Saints (3:56)

met L.E.G.A.C.Y. en Chaundon

10. Home (4:21)

met Joe Scudda

11. Horror Movie [Skit] (0:48)
  12. I Need You (4:14)

met Darien Brockington

13. Candy (4:13)

met Darien Brockington

14. Speed Racin (4:38)

met Skyzoo en Chaundon

15. Deeper (4:34)

met Dynas

16. Playin to Lose (2:54)
  17. Passionflower (3:37)
avatar van Rhythm & Poetry
Prima mixtape (want dat is dit geloof ik) van Little Brother, eigenlijk precies wat ik er van verwachtte. Geen echte uitschieters maar een constant en hoog niveau. Gastartiesten die gemiddeld gezien op hetzelfde niveau zitten (Supastition is net wat beter). Rustige en soulvolle producties en af en toe ook een stukje soul en r&b zang. Begin met een ruime 3,5*.

avatar van jelmer19
Ik luister eigenlijk nooit echt naar mixtapes, maar voor Lil Brother maak ik een uitzondering. Ze doen gewoon lekker hun eigen ding op dit cdtje en dat maakt het leuk om naar te luisteren. 4,0 sterren!

avatar van Shelter
Snap het gemiddelde niet helemaal, is toch gewoon een vette cd.
Typische LB raps, vette beats en samples, dope scratchwerk...4*