The Datsuns - Outta Sight / Outta Mind (2004)

Nieuw-Zeeland
Label: V2

1. Blacken My Thumb (2:46)
  2. That Sure Ain't Right (2:55)
  3. Girls Best Friend (2:49)
  4. Messin' Around (3:40)
  5. Cherry Lane (3:13)
  6. Get Up! (Don't Fight It) (2:29)
  7. Hong Kong Fury (3:50)
  8. What I've Lost (4:02)
  9. You Can't Find Me (3:12)
  10. Don't Come Knocking (3:05)
  11. Lucille (3:16)
  12. I Got No Words (5:21)
avatar van deek
Het eerste album maakte wel indruk op mij, al tijdens eerste luisterbeurt, deze heeft dat na een paar luisterbeurten nog niet voor elkaar gekregen. Een 2 ster.

avatar van mathias
gewoon een goed onderhouden rockalbum... mag wat mij betreft meer dan in de twee op vijf krijgen!

miloz
Ik vind dit zeker wel een lekker album. Gewoon lekkere rockers. En dat is ook een hele kunst om gewoon pure eenvoudige maar doeltreffende rocksongs te maken in een tijd als deze.

Maar dit lijkt me wel een band die vooral live heel erg goed is. Ik ken alleen dit album. En die geef ik 3,5 ster.

Hier proberen ze opeens liedjes te maken en dat kunnen ze nite. Ze horen gewoon lekker vuig te rocken zoals op die eerste. De nieuwste is nog erger.

avatar van bonothecat
freakystyle schreef:

Dus de eerste is ook slecht.

clutch
bonothecat schreef:

Dus de eerste is ook slecht.

ik snap u niet

avatar van spinout
Geproduceerd door John Paul Jones, maar helaas hoor ik dat er niet aan af. Wat ik precies had willen horen weet ik niet. Waarschijnlijk gewoon een hogere kwaliteitsgehalte dan dit album prijsgeeft.

avatar van WesleyX16
Waren in die tijd best wel veel rechttoe rechtaan rockbandjes. Niets bijzonders... maar wel fijn om te horen. Ik hou hier wel van. Blacken My Thumb en Messin' Around zijn wel de uitschieters.