The Gentle People - Simply Faboo (1999)

Label: Rephlex

1. Shopping World (6:10)
  2. Mr. Whisky (2:31)
  3. Groovin' with You (4:16)
  4. Hungover (7:48)
  5. Gentle People Are Love (7:50)
  6. Superstar (3:18)
  7. Underwater (5:49)
  8. Trepanning (6:19)
  9. Parfum (8:09)
  10. Selenographic Oceans (8:47)
  11. Shopping World (9:24)
avatar van rzasa
Echt zo'n cd die je een keer draait en die daarna in je kast staat te verstoffen.

avatar van titan
titan (crew)
Inderdaad en zonder de easytunerage van destijds was dit album waarschijnlijk helemaal onopgemerkt gebleven.

avatar van rzasa
titan schreef:

de easytunerage van destijds

Ik trapte er toch in, en kocht dit album.

(Al waren de dansavonden met de Easy Aloha's erg leuk, en vind ik de dingen die Eddie de Clerck toen maakte (Popcorn) nog steeds heel goed.)

avatar van reptile71
Wat is dit verschrikkelijk!
Deze cd geef ik weg. Wie mij als eerste pm't mag hem hebben voor de verzendkosten.

avatar van reptile71
Deze heb ik ook nog steeds te geef (tegen vergoeding van kosten a € 2,50). Ik weet het, er zijn niet veel popliefhebbers op mume, maar er moet toch iemand zijn....

avatar van azra
Sorry Reptile, dit is toch echt té poppy voor mij

avatar van reptile71
Maar je houdt toch van 'pop-punk'? Dit is keigoeie new wave ook. Wie helpt mij van deze cd af? Hij is nog zo goed als nieuw!

DonDijk

Deze slag wíl ik niet eens winnen.

avatar van reptile71
Ik denk dat ik hem gewoon naar DonDijk stuur. Die probeert graag wat nieuws uit.

DonDijk
reptile71 schreef: