Chuck Wild - Unity (2000)

Alternatieve titel: Liquid Mind IV

Avant-Garde
Label: Chuck Wild

1. Unity (9:49)
  2. From the Silence (8:30)
  3. Gold in the Shadows (8:38)
  4. Society of Dreams (15:24)
  5. Wrap Me in Your Love (7:50)
  6. Take Me Tenderly (6:55)
avatar van Onderhond
Vierde album uit de reeks alweer, en 't is nog geen fuck veranderd . Chuck Wild doet nog steeds z'n ding, en zal er waarschijnlijk ook nog steeds mooi z'n centjes aan verdienen.

Maar z'n muziek mag dan al jaren zo statisch zijn als de pest, het blijft gewoon lekkere wegluister/wegdroom/slaapmuziek. Enige nuance die hier te bekennen valt is een ietwat "kalmere" sfeer, zonder het blije en engelachtige. De cheese is er een beetje uit, al blijft het wel ultraluchtige muziek natuurlijk. Topper van album is "Take Me Tenderly", een echte verklaring is er nogmaals niet. Gewoon de mooiste combinatie van waves en melodieën.

Weer goed voor 4*. 4 down, 2 to go