Jimmy "Duck" Holmes - Gonna Get Old Someday (2008)

1 stem

10. Cool Water
  11. Hurry, Hurry
  12. Hard Times
avatar van Ronald5150
Jimmy "Duck" Holmes is ten echte old school bluesman. Gewoon liedjes zingen en jezelf begeleiden op de gitaar. Af en toe een mondharmonica erbij; niets meer en niets minder. Hierdoor klinkt "Gonna Get Old Someday" authentiek. Blues uit het zuiden van de Verenigde Staten, in een afgelegen gruizige juke joint. Een doorleefde man die al zijn zorgen en ellende van zich af speelt en zingt. Het enige nadeel is dat de liedjes door de beperkte variatie in instrumenten en stem na een tijdje eentonig gaat klinken. Maar dat is dan ook maar een klein smetje op deze verder prima klinkende bluesplaat van een onbekende grote bluesman.