menu

Energy Orchard - Shinola (1993)

mijn stem
4,12 (4)
4 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Essential

  1. Coming Through (4:34)
  2. Madame George (6:01)
  3. Atlantic City (3:40)
  4. Stay Away (4:21)
  5. Don't Fail Me Now (4:19)
  6. In My Room (3:08)
  7. Seven Sisters (4:24)
  8. The Star of the County Down (3:30)
  9. London Fields (4:08)
  10. Big Town (4:54)
  11. I'm No Angel (3:07)
totale tijdsduur: 46:06
zoeken in:
5,0
Na mijn redelijk uitvoerige reactie op hun debuut is deze dan hun absoluut beste ja. Op en top Irish, cover van Van the Man, Madame George en rockers als Coming thru, Seven Sisters, the Star of the County Down een heuse wereldplaat dus. Maar helaas helaas is die wereld nogal onrechtvaardig. Ook deze dus, go check it out.

avatar van Rainmachine
4,5
Ik zie dat ik bij dit album nog niets gepost heb, dat moet even recht gezet worden Wederom een bijzonder album van mijn favoriete Ierse band uit de jaren 90. Dit album is wat rustiger en melancholieker (Madame George & Coming Through) dan de voorganger en ik heb 'm ook nog in een speciale editie met (prachtige) live bonus CD. Er staan hier ook weer prijspakkers op waarbij vooral het prachtige gitaarspel opvalt. De band was een geoliede machine, anders kan ik het niet noemen, de mannen waren goed op elkaar ingespeeld. Ik had ze graag nog een keer live gezien maar dat gaat 'm niet meer worden na het heengaan van zanger Bap Kennedy.Een vervanger neerzetten heeft geen zin, Bap was te bepalend voor de band. London Fields staat nu voor de 3e keer in successie te spelen, lekker hoor...

Gast
geplaatst: vandaag om 12:14 uur

geplaatst: vandaag om 12:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.