Kevin Rudolf - In the City (2008)

Label: Cash Money

5. N.Y.C. (3:08)

met Nas

6. No Way Out (3:24)
  7. Scarred (4:17)
  8. Welcome to the World (3:03)

met Rick Ross

9. Coffee and Donuts (3:16)
  10. She Can Get It (2:59)
  11. Gimme a Sign (3:48)
  12. Great Escape (6:38)
  13. Without You * (3:22)
  14. Tennessee * (3:26)

met Birdman

avatar van jelmer19
Eerste Pop/Rock album op het ''Cash Money'' Record label..

t-h-y-$
De tracklist klopt niet

avatar van MJ_DA_MAN
Heb al een correctie gestuurd.

t-h-y-$
Had ik ook al gedaan

heb het album vanmiddag gadownload en ben hem nu aan het luisteren en ik moet zeggen dat ik het wel een lekker album vind.
vooral N.Y.C. is een goed nummer
de muziek lijkt wel een beetje op dat van linkin park, gewoon goed dus

muziek lijkt op linkin park XD
meen je dit nou serieus..???
ik vind alleen de nummer met nas rick ross en lil wayne wel aardig
de rest niet drm 2.0

avatar van midnight boom
Let it rock gaat denk ik een hit worden.
in amerika is het al een mega-hit

Het is al een hit volgens mij, het staat in de top 40. Vind het nummer al behoorlijk irritant worden...

avatar van T.O.
Wat een hopeloze track inderdaad.

0,5
hmmm ik dacht ik luister ff naar dit album...let it rock heeft totaal niks met rock te maken ...maarr ik gaf het album een kans...dus helemaal geluistert en WTH! wat is dit voor een hopeloze album...let it rock? hoe dan?..met alleen keyboards...die kevin zal waarschijnlijk een verdwaalde boy band gastje wezen. Met een gitaar alleen optreden...rock je niet..je moet dat ding ook bespelen en vooral horen.

Ik las dat er enkele vergelijkenissen waren met Linkin Park...erm mijn vraag in welk opzicht dan? waar is de gitaar...waar is de afwisselende rouwe stem? deze gast met zijn iele stemmetje en wat enkele hopeloze gast optredens van NAS, Lil wayne, Rick Ross...deze hele onzin klonk in mijn oren eerder naar ricky martin's la vida loco...maar we pompen die volume alleen wat hoger.

Kevin doe die gitaar weg...en zoek een boyband...je rock niet..je zuigt! ...een 0.5

M-Ty
Zitten wel lekkere track tussen maar de plaat in het algemeen is matig great escape vind ik wel een aanrader..

avatar van Hendrix4live
Best een leuk album. Niet iets heel nieuws (iets bijzonders) gehoord maar de eerste luisterbeurt beviel me wel. Dat nummer met Nas vind ik wel leuk (zonder Nas is het waarschijnlijk ook niet zo veel) en die hit Let It Rock vind ik best goed.

avatar van Kill_illuminati
Let it Rock is meer pop dan rock. Het is natuurlijk ook een pop album wat al merkwaardig is voor het label dat blijkbaar nu zijn grensen verlegt buiten de bling bling en dus nu voor nog groter geld gaat.

avatar van teeveepee
Iedereen hier anti-commerciële muziek?
vind let it rock wel chill nummer, jammer dat lil Wayne er ook in zit. Heb alleen nog dag nummer gehoord maar ben wel benieuwd hoe de rest is.

avatar van Ataloona
Een paar lekker in het gehoor liggende nummers maken helaas geen goed album.
Toch nog 2* omdat het aanstekelijke nummers zijn En omdat NAS erop staat.

avatar van Eline_x3
vergelijking met linkin park??
Welke onnozelaar vergelijkt kevin rudolf met linkin park?
volgens mij is die persoon gewoon doof ,
er is bijna geen vergelijking tussen die twee
de muziek is totaal anders en de manier waarop kevin het brengt is ook totaal anders dan linkin park

avatar van NewYorkCityLight
Let it Rock is best een goed nummer. Wel jammer dat Lil Wayne meedoet.

toris
Ik vind de stukken van lil wayne juist een verademing in dat nummer