Psychopunch - Moonlight City (2008)

Zweden
Punk
Label: Silverdust

1. It Remains to Be Seen (3:25)
  2. Hush Now Baby (3:46)
  3. On My Own (3:56)
  4. Here Comes the Rain (3:45)
  5. No One Really Knows (3:29)
  6. Another Statement (4:09)
  7. If You Say So (3:23)
  8. It Hurts Me More Than I Can Say (5:13)
  9. Moonlight City (4:54)
  10. Lay Me Down (5:11)
avatar van Devoo
Geniaal album! Dit is Punk, met af en toe mooie gitaarexperimentjes en solo's, riffs die mij doen denken aan Volbeat, en een stem die ruw maar toch mooi is en goed bij de muziek past.

Echt een geweldige CD, met een extreem hoog meezinggehalte. Een aanrader! Beste nummer is No One Really Knows.

4.5*

avatar van knoltor
Aardig is dit wel. Het luistert zeker lekker weg en af en toe is het inderdaad catchy-as-fuck. Maar om nou te zeggen dat het geniaal is... Nee, dat niet. Daarvoor klinkt het me teveel als The Hellacopters en überhaupt te voorspelbaar.
Maar wie daar geen problemen mee heeft, haal deze plaat in huis, want de kwaliteit staat buiten kijf.

avatar van Devoo
The Hellacopters ken ik wel bij naam, maar heb ik nog nooit naar geluisterd. Zal het in ieder geval nog eens proberen, maar ondertussen geniet ik nog eens van deze geweldige CD.

avatar van Devoo
Nja, nu is mijn euforie toch wel verdwenen. Ik laat deze met een half puntje zakken.